MANİSA / TURGUTLU - Çıkrıkçı Yaşar Kazimet Aybars Ortaokulu

Kas

ÇEDES projesi kapsamında Turgutlu Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından öğrencilerimize yönelik olarak "Adab-ı Muaşeret" konulu program gerçekleştirildi.

Kas

10 Kasım Atatürk´ü Anma Haftası kapsamında 10 Kasım Cuma sabahı okulumuz bahçesinde anma töreni gerçekleştirildi.

Kas

Manisa İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet UĞURELLİ ile İlce Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet ÖLMEZ Okulumuzu ziyaret etmişlerdir.

İl Milli Eğitim Müdürümüz  okulumuzdaki eğitim öğretim süreçleri ile yeni okul binamızdaki derslikleri, kütüphaneyi, konferans salonunu, çim sahamızı ve laboratuarları yerinde incelemişlerdir.

İl Milli Eğitim Müdürümüz ayrıca okulumuz öğrencileri ile yakından ilgilenmiş ve  öğretmenlerimizle bir araya gelmiştir.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Okulumuzda Düzenlenen Törenle Coşkuyla Kutlandı

Ekm

7-22 Ekim Avrupa Kod Haftası Kapsamında okulumuz öğrencileri ile code.org temel kodlama eğitimi, mbot ile temel sensör ve motorların çalışmasını öğreniyorum ve yapay zeka ile okyanusları koruyorum etkinliklerimizi gerçekleştirdik. Ayrıca bu haftada kodlama etkinliklerini başarı ile tamamlayan öğrencilerimize sertifikalarını verdik.

Ekm

İlçemizde düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Yıldırım Beyazıt Spor Salonunda düzenlenen Karate müsabakalarına katılan öğrencimiz Gamze Gülten birinci, Ceylin Kanyılmaz ise ikinci olmuştur. Öğrencilerimizi kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.

Ekm

Çıkrıkçı YKA Ortaokulu olarak tüm öğrencilerimizle İzmir Teknofest 2023'e katıldık.

Mrt

"Code With Artificial Intelligence" İsimli Projemizle Manisa İlindeki 216 Proje İçerisinden İlk 20 Proje Arasına Giren Okulumuz 2023 Yılı Erasmus+ Okul Akreditasyonu Konsorsiyumu Üyesi Olmaya Hak Kazandı.